West Ham - Crystal Palace

Från lördagens matcher i Premier League har vi hittat bra spelvärde i matchen mellan West Ham och Crystal Palace. Vi anser att det finns bra med spelvärde att hämta i hemmalaget. Speltipset har ett högt odds på 2.30x pengarna.

 

West Ham

West Ham ligger på 13e plats i tabellen. De har fått med sig 18 poäng efter 15 spelade matcher.

 

Crystal Palace

Crystal Palace ligger två platser bakom West Ham i tabellen. De har skrapat ihop 12 poäng på 15 matcher.

 

Statistik

• Crystal Palace har förlorat 4 av 5 bortamatcher den här säsongen i Premier League

• West ham har snittat över 2 gjorda mål på sina 5 senaste matcher i Premier League

• West Ham har 6 raka matcher utan förlust mot Crystal Palace

 

Speltips

Vi håller hemmalaget som stora favoriter och anser att oddsen på en rak etta är väl höga — och det ger oss bra spelvärde.

West Ham har två raka vinster i Premier League och de har dessutom bara förlorat en av sina fem senaste matcher. Formen är med andra ord på topp.

West Ham har även haft det enkelt mot lag från den lägre halvan av tabellen. Det är bara mot Wolverhampton som de har förlorat. Annars har de vunnit tre av fem matcher mot lag från den nedre halvan.

Crystal Palace är på andra sidan av formkurvan. De har bara vunnit en av sina tio senaste matcher i Premier League. I den senaste matchen blev det förlust mot Brighton med 3-1. Då hade ändå Crystal Palace en man mer i nästan 60 minuter.

 

Vi spelar en rak etta på West Ham till det höga oddset 2.30x pengarna. Skynda att att spela för vi väntar oss att oddset kommer droppa närmare mot matchstart.

 

 

Match: West Ham – Crystal Palace
Avspark: 8/12 kl. 16:00
Spel: West ham som vinnare
Odds: 2.30*
Spela hos: Unibet

*Aktuellt odds 7/12 kl. 16:01

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit