tyskland hollans speltips matchodds

Uppehåll i ligorna till följd av landslagsfotboll är normalt sett en oerhört tråkig förekomst. Under fredagskvällen får vi dock njuta av två oerhört fina lag på Volkparkstadion i Hamburg.

Tyskland – Holland

Die Mannschaft har som de flesta vet påbörjat en mycket intressant föryngringsprocess efter fiaskot i det senaste mästerskapet. Trots att Müller, Boateng och Hummels har fått tacka för sig finns fortfarande oerhört mycket rutin i form av Manuel Neuer, Toni Kroos, Ilkay Gündogan samt Marco Reus. Till dessa kan laget dessutom addera ett helt gäng briljanta framtidslöften i form av Kai Havertz, Julian Brandt, Leroy Sané, Timo Werner, Lukas Klostermann samt Joshua Kimmich. Dessa är inte heller några duvungar utan alla har slagit igenom med dunder och brak i Bundesliga respektive Premier League. Vi är många som har väntat på denna föryngringsprocess och likt Tommy Svenssons post 1994-gäng så tog det kanske 3-4 år för länge att tacka av många av de som var med och bärgade hem VM-pokalen 2014. Till kvällens match saknar man förvisso spelare som Leroy Sané, Thilo Kehrer samt Julian Draxler men det ska inte vara kännbart trots att motståndet heter Holland. Jag tror nämligen att denna generation kommer att vara framme i final redan till kommande EM samt VM.

Holland å sin sida har även dem en helt ny generation där många spelare fick sitt stora genombrott under föregående säsong i Ajax smått sensationella CL-resa. Förutom mittbackarna Matthjis de Ligt samt Virgil van Dijk är det dock ingen spelare i det holländska laget som skulle kunna ta en startplats i den tyska elvan. Med andra ord, anser i vart fall jag, att Tyskland är både ett och två nummer större än denna version av Holland.

Tittar vi på lite historik så tog Holland emot Tyskland så sent som i mars 2019 och då vann Tyskland en mycket konstig tillställning med 2-3 där tyskarna ledde med 0-2 i paus. Holland är således pressade att vinna detta bortamöte för att ha chans att ta förstaplatsen i gruppen. Det är dock inte mycket som talar för det med tanke på att Die Mannschaft har vunnit 27 av deras senaste 34 i EM-kvalmatcher. Under lagens sex senaste inbördesmöten har Tyskland dessutom vunnit hälften medan Holland endast vunnit en. Det mötet avgjordes dock precis efter tyskarnas VM-fiasko och då hade inte Joachim Löws nya vägval för landslaget tagit fart utan då fanns såväl Boateng, Hummels, Müller som Jonas Hector i startelvan. 

Sett till dessa förutsättningar är jag inne på att Tyskland tar en komfortabel hemmaseger mot Holland. Till min glädje erbjuder Unibet 2x pengen på den raka ettan. Skynda er att rygga innan oddsen hinner sjunka.

Match: Tyskland – Holland
Liga: EM-kval (Grupp C)
Avspark: 6/9 kl. 20:45
Spel: Tyskland
Odds: 2.00*
Spela hos: Unibet 
*Aktuellt odds 6/9 kl. 10:00

 

Alemannia Aachen – SV Rödinghausen 

Under lördagseftermiddagen tror jag mig ha hittat en riktig bank i Regionalliga West. Det är nämligen så att SV Rödinghausen med formkurvan fem vinster och en oavgjord på de inledande sex omgångarna gästar Alemannia Aachen på deras gemytliga arena Tivoli. Tivoli är en otroligt fin arena i dessa seriesammanhang då den byggdes så sent som 2009 och rymmer uppemot 33 000 åskådare. 

Alemannia Aachen har dock dalat i seriesystemen sedan dess och början på årets säsong är inget undantag. Aachen har nämligen haft en oerhört tuff inledning med endast en seger hittills. Jag vet att jag ibland kan låta tjatig men faktum är att Aachen saknar sin högst värderare spelare i form av förstemålvakten Nikolai Rehnen. Det torde i vart fall inte förbättra lagets förutsättningar att vända den negativa trenden på säsongsupptakten. Här är jag inne på att tabellettan SV Rödinghausen fortsätter sitt segertåg. I detta nu får vi närapå 2x pengen på den raka tvåan vilket jag finner ett stort spelvärde i.

Match: Alemannia Aachen – SV Rödinghausen 
Liga: Regionalliga West
Avspark: 7/9 kl. 14:00
Spel: SV Rödinghausen
Odds: 1.95*
Spela hos: ComeOn! (Samma odds finner ni även hos Bethard
*Aktuellt odds 6/9 kl. 10:00

Tack för att ni tog er tid!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit