Tre speltips från lördagens Premier League 9/11

Från lördagens Premier League har jag hittat spelvärde i tre matcher. Ett av speltipsen är hämtat från målmarknaden och de andra två är hämtade från asian handicap-marknaden. 

Chelsea – Crystal Palace

Det första speltipset hämtar vi från den tidiga matchen mellan Chelsea och Crystal Palace. Jag anser att spelbolagen har målat upp Chelsea som allt för stora favoriter i den här matchen. Chelsea har förvisso börjat årets säsong starkt. Men på senaste har de haft ett tufft spelschema och flera av spelarna har sett slitna ut. Enligt min analys borde oddsen på Chelsea vara några punkter högre än vad det är i dagsläget.

Med det sagt så bör ändå Chelsea vinna den här matchen. Men jag tror det blir tajtare än vad oddsen verkar antyda. 

Efter att ha kollat igenom statistiken så ser jag att Chelsea bara har vunnit med mer än ett måls marginal i en av sina fem hemmamatcher den här säsongen. Jag ser även att Crystal Palace bara har förlorat med mer än ett måls marginal i en av sina fem bortamatcher den här säsongen.

Mitt speltips blir därför Crystal Palace med asian handicap +1.5 mål till oddset 1.89x pengarna. Då vinner vi även om Crystal Palace förlorar med ett måls marginal. 

 
 

Match: Chelsea – Crystal Palace

Avspark: 9/11 kl.13:30

Spel: Crystal Palace som vinnare med asian handicap +1.5

Odds: 1.91*

Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 9/11 kl. 11:32

 

 

Burnley – West Ham

Jag tror att det här kommer bli en tajt match med få målchanser. 

Burnley spelar alltid en organiserad och tajt fotboll. De har hållit nollan i tre av sina fem hemmamatcher den här säsongen i Premier League.

West Ham förlorade i lördags mot Newcastle med 2-3. Efter den förlusten har West Hams tränare Pellegrini pratat om öppet om de måste hitta tillbaka till det stabila försvarsspelet som de visade upp i början av säsongen.

Jag förväntar mig därför en match mellan två organiserade lag som prioriterar försvarsspelet.

Mitt speltips blir under 2.5 mål till det generösa oddset 2.11x pengarna.
 

Match: Burnley – West Ham

Avspark: 9/11 kl.16:00

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 2.11*

Spela hos: Nordicbet

*Aktuellt odds 9/11 kl. 11:32

 

 

Southampton – Everton

Jag anser att spelbolagen har gjort en felaktig värdering av den här matchen. De håller nämligen Everton som favoriter vilket jag inte håller med om.

Southampton har förvisso bara tagit en poäng på sina fem hemmamatcher den här säsongen. Men de har haft ett tufft spelschema. De har spelat mot Liverpool, Manchester United, Bournemouth, Chelsea och Leicester. 

Nu har de ett perfekt tillfälle att vända den negativa trenden. De ska nämligen möta ett svagt Everton. Everton har sett uddlösa ut hela säsongen. Efter att ha undersökt statistiken ser jag även att de inte har lyckats vinna någon av sina åtta senaste bortamatcher i Premier League.

Jag förväntar mig att spelarna i Southampton kommer att göra allt för att vinna den här matchen och de vill visa upp för hemmapubliken att de kan bättre än de senaste resultatet har visat.

För den som är ute efter höga odds finns den raka ettan till ungefär 3x pengarna.

Men jag väljer att gardera upp lite och mitt speltips blir därför Southampton med asian handicap 0 till det höga oddset 2.11x pengarna. Då blir det pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort.

 
 

Match: Southampton – Everton

Avspark: 9/11 kl.16:00

Spel: Southampton som vinnare med asian handicap 0

Odds: 2.11*

Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 9/11 kl. 11:32

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit