St. Johnstone - Hearts

Vi på matchodds har beslutat oss för att börja ligga en eller två dagar före med speltipsen. För ofta hinner oddsen på våra speltips droppa innan publicering. Det är i sig ett kvitto på att vi ligger rätt till. Men vi vill vara säkra på att alla ska hinna spela till de rätta oddsen. Från onsdagens utbud har vi plockat ut ett speltips från en match i den skotska ligan mellan St. Johnstone och Hearts. Speltipset har ett högt odds på 2.70x pengarna.

 

St. Johnstone

St. Johnstone ligger på femte plats i tabellen. De har fått ihop 24 poäng på 14 matcher.

 

Hearts

Hearts ligger en placering före St. Johnstone i tabellen och har samlat ihop två poäng mer. Men Hearts har en mer spelad match än St. Johnstone.

 

Statistik

• St. Johnstone har hållit nollan i mer än hälften av sina hemmamatcher i ligan

• Hearts har misslyckats att göra mål 27 % av sina bortamatcher den här säsongen i ligaspelet

 

Speltips

De flesta spelbolag håller Hearts som favoriter i den här matchen. Och visst de ligger en placering före St. Johnstone i tabellen, men annars är det inte mycket som är till deras fördel.

St. Johnstone hade en riktigt tung period i september och början av oktober. Men efter det har de spelat upp sig rejält. De har nu sex raka matcher utan förlust. Fem av de matcherna var dessutom segrar.

Hearts är rent formmässigt iskalla för stunden. Om vi räknar både ligaspel och cupspel har de nu sex raka matcher utan vinst. För att göra det ännu värre var fem av de matcherna förluster.

Hearts har stora problem med anfallsspelet. De har bara lyckats göra mål i en av sina sex senaste matcher. En stor del av anfallsproblemet ligger i att anfallarna Steven Naismith och Uche Ikpeazu är skadade — och just nu finns det ingen ljusning på den horisonten.

Lägger vi ihop all information så är det anmärkningsvärt att St. johnstone är underdogs i den här matchen. De har hemmaplansfördel och betydligt bättre form.

 

Vårt speltips blir en rak etta på St. Johnstone till det höga oddset 2.70x pengarna.

 

 

Match: St. Johnstone – Hearts
Avspark: 5/12 kl. 20:45
Spel: St. Johnstone som vinnare
Odds: 2.70*
Spela hos: Betway

*Aktuellt odds 3/12 kl. 21:45

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit