Speltips - Premier League 5:10

Lördagens Premier League bjuder på en mängd intressanta spelmöjligheter.

Först var jag inne på ett överspel i Norwich – Aston Villa. Det är en match som bör bli fartfylld med många chanser. Men linorna och oddsen var något för snåla för min smak. 

Efter det sneglade jag över på Brighton – Tottenham. Tottenham har varit svaga den senaste tiden. Brighton bör ha goda möjligheter att ta minst en poäng. Brighton med asian handicap +0.5 går att spelas till odds runt 1.95.

Men jag är lite osäker på hur Tottenham kommer att reagera efter det senaste debaclet i Champions League. Kommer de knyta näven och vända den negativa trenden. Eller blir det ännu ett misslyckande? Om oddsen hade varit något högre hade jag slagit till direkt. Men mitt slutgiltiga beslut blir att avvakta.

Efter att jag kollade igenom samtliga matcher kom jag tillslut fram till två speltips:

 

Burnley – Everton

Burnley har hittills visat upp ett spel som gör att de kommer vara svårslagna den här säsongen. Burnley är ett lag som har stått för hårt lagarbete och noggrannhet i defensiven. Den här säsongen har de även visat upp att de är farliga framåt.  

Efter sju matcher har de bara två förluster i bagaget. De kom mot Liverpool och Arsenal. 

Burnley är ett starkt lag på hemmaplan. På sina tre hemmamatcher den här säsongen har de två vinster.

Everton har hittills haft en ojämn nivå på sina prestationer. De öppnade årets säsong med att ta fyra poäng på sina två första matcher. Men efter det har Everton förlorat  fyra av fem matcher i Premier League.

Jag tror att det här kommer bli en jämn match. Men Burnley har hemmaplansfördel och de har visat upp ett stabilare spel än Everton. I mina ögon har Burnley en liten fördel.

Efter att jag har undersökt oddsen så ser jag däremot att spelbolagen håller Everton som favoriter. Det finns med andra ord spelvärde att hämta i hemmalaget.

Mitt speltips blir den raka ettan på Burnley till det höga oddset 3.05x pengarna.

 
 

Match: Burnley – Everton 

Avspark: 5/10 kl.16:00

Spel: Burnley som vinnare

Odds: 3.05*

Spela hos: Unibet

*Aktuellt odds 4/10 kl. 09:25

 

West Ham – Crystal Palace

Jag tror att det här kommer bli en tajt match mellan två defensivt skickliga lag. West Ham kommer bli laget som för spelet och skapar mest chanser. Men Crystal Palace är ett av ligans skickligaste defensiva lag. De kommer ligga lågt samlade och satsa på kontringar.

Efter att ha funderat över matchbilden gick jag igenom statistiken och då hittade jag det här:

På sina första sju första matcher i Premier League har Crystal Palace hållit nollan tre gånger.

Det har blivit under 2.5 mål i fem av Crystal Palaces sju matcher. För West Ham har det blivit under 2.5 mål i fyra av sju matcher.

Med andra ord så är det mycket som pekar mot att det här kommer bli en målsnål match.

Men spelbolagen verkar inte alls hålla med mig. Oddsen på underspel är väldigt attraktiva. I mina ögon finns det rejält med spelvärde att hämta i den här matchen.

Mitt speltips blir under 2.5 mål till det generösa oddset 2.01x pengarna
 
 

Match: West Ham – Crystal Palace

Avspark: 5/10 kl.18:30

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 2.01*

Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 4/10 kl. 09:28

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit