Valencia - Celta Vigo

Onsdagens spelschema är fullspäckat med matcher runt om i Europa. Vårt bästa speltips kommer från en match i La Liga mellan Valencia och Celta Vigo. Speltipset har ett högt odds på 2.18x pengarna.

 

Valencia

Valencia har haft en jobbig start på säsongen. På sina fem första matcher i La Liga har de fyra oavgjorda och en förlust.

Valencia ligger på 15e plats i tabellen med bara 4 poäng på sina 5 första matcher.

 

Celta Vigo

Celta Vigo däremot har startat säsongen starkt. De ligger på fjärde plats i tabellen med åtta inspelade poäng på fem matcher.

 

Statistik

• Celta Vigo har gjort 2 eller fler mål i sina 4 senaste matcher i La Liga

• Celta Vigos anfallare Iago Aspas har gjort mål i sina tre senaste matcher mot Valencia

 

Speltips

Vi anser att spelbolagen har undervärderat Celta Vigos chanser i den här matchen. Valencia kan spelas till odds kring 1.75, medan Celta Vigo finns till så höga odds som uppemot 4.70.

Valencia har inte alls imponerat den här säsongen. De har inte vunnit en enda match än så länge, och spelet har inte alls stämt. Valencias största problem har varit anfallsspelet då de bara har gjort mål i två av sina fem matcher i La Liga.

Till den här matchen saknar dessutom Valencia flera viktiga spelare. Kaptenen Daniel Parejo är avstängd. Daniel Wass, Kondogbia, Garay och Mina har skadekänningar – och vill det sig illa kommer samtliga att missa onsdagens match.

Celta Vigo har imponerat den här säsongen. Den största bedriften än så länge är vinsten mot Atletico Madrid (2-0).

De här kommer att bli en tuff match för Celta Vigo. Men med tanke på de stora skillnaderna i form mellan lagen, och att Valencia är skadeskjutet med flera ordinarie spelare ur leken, så finns det stort spelvärde i bortalaget.

 

Vi spelar Celta Vigo med asian handicap +0.5 till det höga oddset 2.18. Då vinner vi även om matchen slutar oavgjort.

 

 

 

Match: Valencia – Celta Vigo
Avspark: 26/9 kl. 22:00
Spel: Celta Vigo med asian handicap +0.5
Odds: 2.18*
Spela hos: Unibet

*Aktuellt odds 26/9 kl. 10:14

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit