WBA - Brentford

Vi startar den nya veckan med ett speltips från en match i Championship mellan WBA och Brentford. Vi anser att WBAs möjligheter att vinna är större än vad oddsen visar. Med andra ord så finns det bra med spelvärde att hämta i hemmalaget.

 

WBA

WBA ligger fyra i tabellen. De har fått ihop 34 poäng på 19 matcher. De är bara sex poäng bakom serieledarna Norwich. Glädjande för WBA är att de har en match mindre spelad än samtliga lag som är före i tabellen.

 

Brentford

Brentford har haft en tuff start på säsongen. De ligger på 18e plats i tabellen och har bara tre poängs marginal ner till nedflyttningsplatserna.

 

Statistik

• WBA är det laget i Championship som har högt snitt på förväntade gjorda mål

• Brentford har förlorat 6 av sina 7 senaste matcher i Championship

• WBA har gjort 2 eller fler mål i sina tre senaste matcher i Championship

 

Speltips

Hemmalaget går att spelas till odds strax under 2x pengarna och vi har svårt att förstå varför oddsen är så höga. WBA hade förvisso en tuffare period för några veckor sedan. Men på senaste har de spelat upp sig rejält.

I skrivande stund har de tre raka vinster i Championship. Och det är inga dussinlag som de har vunnit mot. De har bland annat vunnit mot Leeds med hela 4-1. Och nu senaste vann de borta mot Swansea med 1-2.

Brentford har varit extremt svaga på bortaplan den här säsongen. De har noll vinster på nio matcher och de har i snitt släppt in just under två mål per match. Brentfords kommer till den här matchen med ett stukat självförtroende. Trots att de har två raka hemmamatcher i ryggen så har Brentford förlorat sina tre senaste matcher i Championship.

För den som letar efter höga odds så kan vi rekommendera WBA med asian handicap -1 till oddset 2.63. WBA har nämligen gjort i snitt just under tre mål per hemmamatch. Och som vi nämnde ovan har Brentford stora problem med försvarsspelet på bortaplan.

 

Men vårt spel för dagen blir en rak etta på WBA till oddset 1.91x pengarna.

 

 

 

Match: WBA – Brentford
Avspark: 3/12 kl. 21:00
Spel: WBA som vinnare
Odds: 1.91*
Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 3/12 kl. 08:32

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit