Napoli - PSG

Tisdagens speltips hämtar vi från stormötet i Champions League mellan Napoli och PSG. Spelbolagen håller PSG som favoriter, men Napoli har varit starka på hemmaplan den här säsongen och vi tror på en skräll. Speltipset har ett odds på 2.11x pengarna.

 

Napoli

Napoli ligger på tredje plats i italienska Serie A. I Champions League har de spelat två oavgjorda och vunnit en av sina tre första matcher. Napoli ligger på andra plats i gruppen bara en poäng bakom Liverpool.

 

PSG

PSG är klara serieledare i franska Ligue 1. Men i Champions League har de gått sämre och förlorat en match, spelat en oavgjord och vunnit en. PSG ligger trea i gruppen, en poäng bakom Napoli.

 

Statistik

• Napoli har 15 raka hemmamatcher utan förlust

• Napoli har vunnit 4 av sina 5 senaste hemmamatcher i Champions League

• PSG har släppt in mer än 2 mål per match i sina 6 senaste matcher i Champions League

 

Speltips

En rak etta på Napoli kan spelas till odds kring 3x pengarna. PSG är favoriter och den raka tvåan står i odds runt 2.40x pengarna.

Vi anser att spelbolagen har undervärderat Napolis chanser i den här matchen, och vi har goda anledningar till det:

Napoli är mycket starka på hemmaplan. På sina tio hemmamatcher den här säsongen har de 9 vinster och en oavgjord. I Champions League vann de mot Liverpool med 1-0. Det var en match där Napoli kontrollerade det mesta av spelet och skapade flest målchanser.

I Champions League har PSG haft problem med spelet på bortaplan. De har bara vunnit 7 av sina 17 senaste bortamatcher. Vinsterna var mot relativt svaga lag som Malmö FF, Basel, Celtic, Anderlecht och Ludogorets. Det enda topplaget de har vunnit mot under den perioden är Chelsea.

Vi anser att Napoli är undervärderade och att det finns stort värde att hämta i hemmalaget.

 

Vårt speltips blir Napoli med asian handicap 0 till odds 2.11x pengarna. Då får vi tillbaka insatsen om matchen slutar oavgjort.

 

 

 

Match: Napoli – PSG
Avspark: 6/11 kl. 21:00
Spel: Napoli som vinnare med asian handicap 0
Odds: 2.11*
Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 6/11 kl. 08:56

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit