Östersund - AIK

Efter en långsemester utan internetuppkoppling är vi äntligen tillbaka, och ser fram emot att bjuda på många fina speltips. Vi öppnar November med ett speltips från en match i Allsvenskan mellan Östersund och AIK. Vi väntar oss en tajt match med få målchanser. Speltipset har ett högt odds på hela 3.35x pengarna.

 

Östersund

Östersund ligger på sjätte plats i den Allsvenska tabellen. Hittills har de samlat ihop 45 poäng på 27 matcher.

 

AIK

AIK leder Allsvenskan med hela 60 poäng på 27 matcher. De ligger en poäng före IFK Norrköping – men då har AIK också spelat en match mindre.

 

Statistik

• AIK har aldrig förlorat mot Östersund

• AIK har 6 raka matcher i Allsvenskan utan förlust

• Östersund har förlorat sina 2 senaste matcher i Allsvenskan

• Det har blivit under 2.5 mål i 3 av de 5 senaste matcherna mellan Östersund och AIK

 

Speltips

Östersund har fördel av hemmaplan, men AIK är tveklöst laget med bäst form. Dessutom har AIK aldrig förlorat mot Östersund. Därför är det inte särskilt svårt att förstå varför spelbolagen håller AIK som favoriter. Den raka tvåan kan spelas till odds kring 1.80x pengarna.

Men då är det viktigt att veta att AIK saknar tre viktiga spelare. Sundgren, Stefanelli och Sebastian Larsson är alla avstängda till dagens match. Med tanke på de stora avbräcken så anser vi att oddsen på AIK är något för låga – och det är svårt att hitta något större spelvärde där.

Vi har istället valt att inrikta oss på målmarknaden, för det är desto större chans att det här blir en tajt match med få målchanser.

AIK har bara släppt in två mål på sina sex senaste matcher i Allsvenskan.

Östersund har släppt in ett mål eller färre i sex av sina åtta senaste hemmamatcher i Allsvenskan.

När vi undersöker de olika linorna för över/underspelet så ser vi att Unibet erbjuder hela 3.35x pengarna på under 1.5 mål.

Många andra bolag har betydligt lägre odds. Enligt vår mening så vittnar det om att det finns bra spelvärde att hämta där för den som vågar.

 

Vi spelar under 1.5 mål i matchen till det höga oddset 3.35x pengarna.

 

 

 

Match: Östersund – AIK
Avspark: 1/11 kl. 19:00
Spel: Under 1.5 mål
Odds: 3.35*
Spela hos: Unibet

*Aktuellt odds 6/7 kl. 07:48

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit