Såsom rubriken lyder är vi alltså inne på årets sista dag av Oktoberfest och oavsett om ni gillar öl eller inte är det något som varmt rekommenderas. Det är sannerligen en upplevelse som är svåröverträffad!

För det fall att ni planerar en resa dit till nästa år, se till att boka hotell samt fotbollsbiljetter (FC Bayern, 1860 München samt Unterhaching) i god tid då efterfrågan är extremt stor under dessa två veckor. Nåväl, vi har en otroligt fin spelmässig period här på Matchodds och jag har inte hittat mindre än två riktigt trevliga spelvärden till denna söndag.

FC Heidenheim – VfL Bochum

Redan klockan 13:30 är det avspark i Zweite mellan Heidenheim och Bochum. Rent tabellmässigt är det tabellfemman som tar emot ligans jumbo. Det är ett hemmalag som tagit poäng i de fyra senaste matcherna men även ett Bochum som har tre raka matcher utan förlust . Det är alltså två lag i väldigt god form som möter varandra. Sett till Bochums senaste insatser så har laget skapat otroligt fina lägen men haft svårt att avgöra matcherna. Till denna match är sydkoreanske landslagsmannen Chung-Yong Lee tillbaka men väntas inleda på bänken.

Ser vi till föregående säsongs möten lagen emellan så vann Bochum hemma medan Bochum tappade en 1-2 ledning på bortaplan till förlust efter att Losilla ådragit sig två gula kort.

När jag synar oddsmarknaden till denna match slås jag över hur stort spelvärdet är på VfL Bochum. Visst att FC Heidenheim ligger långt före i tabellen men på pappret samt formmässigt så håller jag VfL Bochum som ett bättre fotbollslag. Mot bakgrund av svårigheterna för Bochum att avgöra matcher väljer jag dock att spela VfL Bochum som vinnare fast med pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort. Unibet ger i detta nu hela 2.43x pengen på Bochum DNB, vilket är oerhört generöst!

Match: FC Heidenheim – VfL Bochum
Liga: 2. Bundesliga
Avspark: 6/10 kl. 13:30
Spel: VfL Bochum DNB
Odds: 2.43*
Spela hos: Unibet
*Aktuellt odds 6/10 kl. 09:30

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen

Vilket race det är i Bundesliga just nu. Faktum är att det är fem lag som delar förstaplatsen med 14 poäng samt med ett gäng lag som har en match mindre spelade där bakom. Däribland Frankfurt (10p) samt Bremen (7p). Werder Bremen har haft en tung inledning på säsongen eftersom de haft en helt horribel skadesituation i laget. Den ser dock allt bättre ut även om det fortfarande är hela sju spelare som saknas.

Frankfurt var och spelade EL-match match borta mot portugisiska Guimares så sent som i torsdags. Formen är god men deras hårda matchade såväl inhemskt som i Europa har börjat ta ut sin rätt. Till denna match saknar laget förstemålvakten Kevin Trapp samt backarna Abraham, Russ och Hasebe.

Jag har blivit oerhört imponerad över Bremen i de senaste matcherna rent spelmässigt. Ungtupparna Eggstein, Rashica och Sargent har imponerat stort offensivt tillsammans med kloke Davy Klaassen. På sina fyra senaste BL-matcher har laget tagit två vinster, spelat en oavgjord samt förlorat mot ett RB Leipzig, som då var ligans formstarkaste lag.

I denna match ligger spelvärdet helt klart på Werder Bremen. Även under senare tid har laget haft det relativt lätt mot Frankfurt då de har två vinster samt en oavgjord på de tre senaste mötena. I enlighet med föregående speltips har jag kikat på DNB-marknaden och även där ligger Unibet högst. Att Werder Bremen ska vinna ger i nuläget 2.40x pengen, vilket är ett suveränt spelvärde sett till form och historik lagen emellan. Då får vi ändå pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort!

Match: Eintracht Frankfurt – Werder Bremen
Liga: Bundesliga
Avspark: 6/10 kl. 18:00
Spel: Werder Bremen DNB
Odds: 2.40*
Spela hos: Unibet
*Aktuellt odds 6/10 kl. 09:30

Tack för att ni tog er tid!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit