Speltips 4/9 – Oberliga Niederrhein

Vi fortsätter att leta guldkorn i de lägre divisionerna i Tyskland och onsdagen är inget undantag. Under onsdagskvällen är det nämligen en mycket intressant match som avgörs i en av landets division 5-serier, nämligen i Oberliga Niederrhein. Såsom namnet antyder är det alltså regionen där lag såsom Duisburg, Düsseldorf, Mönchengladbach, Dortmund samt Schalke 04 huserar.

Egentligen är det helt otroligt hur många kompententa lag denna region har och i synnerhet hur många talanger som fostrats i området. Nog om det, den match som jag har fokuserat på spelas mellan ligans trettondeplacerade lag, FC Bocholt, samt tvåan SSVg Velbert 02. FC Bocholt har idel förluster frånsett en hemmavinst mot ett lag som inlett säsongen med en pinne på fem omgångar, nämligen Niederwenigern. SSVg Velbert 02 å sin sida har två vinster samt två förluster, där vinsterna har kommit mot motstånd som huserar i tabellens övre halva.

Inte nog med att FC Bocholt har en usel trend, man har dessutom sju spelare borta inför mötet mot SSVg Velbert 02, däribland lagets förstemålvakt Maurice Schumacher. Skadeläget ser betydligt ljusare ut för SSVg Velbert 02 som endast saknar två spelare, däribland dess tredjemålvakt. Det är med andra ord mycket som talar för en bortavinst i detta möte. Tittar vi historiskt sett så har SSVg Velbert 02 vunnit denna bortamatch de tre senaste gångerna som lagen har möts på Gigaset-Arena. Spelbolagen ger i nuläget ett mycket generöst odds på en bortaseger och jag är inte sen att hugga tvåan till 2.50x pengen!

 
 

Match: FC Bocholt – SSVg Velbert 02

Liga: Oberliga Niederrhein

Avspark: 4/9 kl. 19:30

Spel: SSVg Velbert 02

Odds: 2.50*

Spela hos: WilliamHill (samma odds finns även hos bl.a. Betsson, Bethard samt ComeOn!)

*Aktuellt odds 4/9 kl. 09:00

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit