Speltips 4/10

Utbudet denna fredagskväll är minst sagt trevligt då vi har matcher i såväl Bundesliga, Zweite samt Dritte. Ser framför allt emot matchen mellan Hertha Berlin och Fortuna Düsseldorf med tanke på att finfina Hertha äntligen verkar ha hittat målformen igen. Bland dessa matcher tror jag mig ha hittat två riktigt fina speltips.

Hertha Berlin – Fortuna Düsseldorf

Det här är två lag som inlett säsongen på olika sätt då Düsseldorf startade säsongen med att ta en imponerande bortaseger mot Werder Bremen. Därefter har laget endast lyckats ta en poäng på de fem efterföljande matcherna. Hertha Berlin hade å sin sida en fin start då laget tog en imponerande pinne borta mot Bayern München men därefter hade laget stora problem med målskyttet och fick således inte heller med sig några poäng i efterföljande tre matcher. På de senaste två matcherna har laget däremot gjort hela 6 mål och trion Lukebakio, Dilrosun samt Ibisevic har medverkat i samtliga mål. Med två vinster i ryggen torde självförtroendet således vara på topp!

Till denna match dras hemmalaget med skador på försvararna Pekarik samt Plattenhardt. Pekarik har dock endast gjort tre matcher de senaste 1,5 åren medan Plattenhardt kan komma att vara med på bänken då han nyligt kommit tillbaka i träning efter skada.

Fortuna Düsseldorf har en bedrövlig skadelista för tillfället då hela åtta spelare kan komma att missa denna match. Däribland rekordförvärvet Dawid Kownacki som ju var tänkt att ersätta nämnde Lukebakio (numera i Hertha Berlin) som stod för hela 14 mål för Düsseldorf förra säsongen.

Med denna bakgrund talar allt för en hemmavinst. 1X2-marknaden är dock hyfsat rätt på det då en hemmavinst ger 1.83x pengen. Lite tråkigt tycker jag. Med tanke på Hertha Berlins fina målform samt Düsseldorfs skadeläge blir istället den asiatiska marknaden väldigt intressant. Där är det nämligen så att en vinst för Hertha Berlin med asian handicap -1.5 ger över 3x degen i nuläget. Det innebär alltså att Hertha Berlin måste vinna med minst två mål, vilket är rimligt sett till förutsättningarna. Det tycker jag är ett otroligt bra spel för denna match.

 
 

Match: Hertha Berlin – Fortuna Düsseldorf

Liga: Bundesliga

Avspark: 4/10 kl. 20:30

Spel: Hertha Berlin asian handicap -1.5

Odds: 3.10*

Spela hos: Unibet

*Aktuellt odds 4/10 kl. 13:00

 

Darmstadt – Karlsruher SC

Klockan 18:30 är det avspark i Zweite mellan bottenlaget Darmstadt och mittenplacerade Karlsruher. Det skiljer dock bara fyra poäng mellan lagen så det är två hyfsat jämbördiga lag som möts, vilket också 1X2-marknaden indikerar (avg odds 2.46-3.28-2.77). När jag kikar på lagens respektive form samt historiska stats så är det framförallt mål samt BTS(both teams to score)-marknaden som intresserar mig.

Det har blivit under 2.5 mål i sex av lagens sju möten under 2000-talet.

I samtliga sju inbördesmöten har ett utav lagen vandrat av planen mållöst.

Det har blivit under 2.5 mål i Karlsruhers senaste tre matcher i Zweite.

Det har blivit under 2.5 mål i 2 av 3 hemmatcher för Darmstadt.

Ser vi till oddssättningen ger underspelet i denna match ca 1.90x pengen. Ser vi till historiken lagen emellan så betalar spelbolagen ca 2.15x pengen för att ett utav lagen ska vandra av planen mållöst. Eftersom det ändå är mycket som talar för en jämn match och att ett 1-1 resultat är relativt troligt väljer jag att spela att det ska bli under 2.5 mål gjorda. Bästa odds just nu har ComeOn som ger 1.93x pengen. Det tycker jag är ett väldigt generöst odds.

 

Match: Darmstadt – Karlsruher SC

Liga: 2. Bundesliga

Avspark: 4/10 kl. 18:30

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 1.93*

Spela hos: ComeOn

*Aktuellt odds 4/10 kl. 13:00

Tack för att ni tog er tid!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit