Magdeburg - Hallescher

Ibland är veckorna mer eller mindre fullspäckade och därför gäller det att vara med innan eventuella oddsdropp kommer. Till helgens omgång har jag hittat fina spelvärden i såväl Dritte, Zweite som Bundesliga.

Fredag 13/9

SpVgg Greuther Fürth – SV Wehen Wiesbaden

I Zweite tar ligasexan Greuther Fürth emot nykomlingen Wehen Wiesbaden. Greuther Fürth har inlett säsongen riktigt bra och har endast en förlust så här långt. Närmast kommer laget från två oavgjorda matcher mot två toppkonkurrenter i form av Arminia Bielefeld samt Hannover 96 men dessförinnan tog de två övertygande segrar mot Jahn Regensburg samt St. Pauli. Wehen Wiesbaden har haft en oerhört tuff start som nykomling och har endast en poäng efter fem spelade matcher. Senast blev de fullkomligen slaktade av Jahn Regensburg som vann med hela 0-5 på Brita-Arena. Således tror jag oerhört mycket på den raka ettan och till min stora glädje ger den i detta nu över 2x pengen.

Match: SpVgg Greuther Fürth – SV Wehen Wiesbaden

Liga: 2. Bundesliga

Avspark: 13/9 kl. 18:30

Spel: SpVgg Greuther Fürth

Odds: 2.10*

Spela hos: Unibet (Samma odds finner ni även hos Betway samt Bwin)

*Aktuellt odds 9/9 kl. 14:30

 

Fortuna Düsseldorf – VfL Wolfsburg

Senare under fredagskvällen rullar den fjärde omgången av Bundesliga igång. Gästerna VfL Wolfsburg har startat säsongen övertygande med två vinster och en oavgjord. Fortuna Düsseldorf började säsongen med en skrällvinst borta mot Werder Bremen men därefter har laget förlorat mot såväl Leverkusen samt Frankfurt. Denna information är varken uppseendeväckande eller anmärkningsvärd, vad som jag däremot stirrat mig blind på är historiken lagen emellan. Faktum är nämligen att dessa lag har mött varandra vid 8 tillfällen och på dessa möten har Wolfsburg 5 vinster samt 3 oavgjorda. Att det är bortaplan spelar mindre roll eftersom vargarna har vunnit 3 av 4 på Merkur Spiel-Arena. Lägger vi ihop formen hos gästerna samt historiken lagen emellan så ser den raka tvåan oerhört intressant ut. Faktum är nämligen att vi får en bra bit över 2x pengen för detta spel, vilket jag tycker är alldeles för högt.

Match: Fortuna Düsseldorf – VfL Wolfsburg

Liga: Bundesliga

Avspark: 13/9 kl. 20:30

Spel: VfL Wolfsburg

Odds: 2.25*

Spela hos: William Hill (Samma odds finner ni även hos Bethard)

*Aktuellt odds 9/9 kl. 14:30

 
 

Lördag 14/9

Denna lördag bjuder på oerhört många trevliga matcher från Regionalliga och uppåt. Jag har riktat in mig på tre stycken.

Preußen Münster – Viktoria Köln 1904

Först ut har jag hittat en trevlig match i Dritte som spelas mellan Preußen Münster samt Viktoria Köln. Detta är två jämbördiga lag i grund och botten men sett till dagsform finns det ett oerhört stort spelvärde på Viktoria Köln. Faktum är nämligen att laget på de fem senaste matcherna har vunnit fyra samt endast förlorat en. Däribland vann de en träningsmatch mot Schalke 04 med 2-4 på bortaplan. Det har inte heller varit några uddamålsvinster utan på dessa matcher har laget gjort 15 mål samt släppt in sex stycken. Däremot har Preußen Münster ungefär omvända siffror och har efter en relativt bra start endast fått med sig en poäng på de fyra senaste matcherna. Sett till formen hos de båda lagen är det oerhört trevliga odds på den raka tvåan. I nuläget ger en vinst för Viktoria Köln hela 2.80x pengen vilket är en helt skev oddssättning i mina ögon.

Match: Preußen Münster – Viktoria Köln 1904

Liga: 3. Bundesliga

Avspark: 14/9 kl. 14:00

Spel: Viktoria Köln 1904

Odds: 2.80*

Spela hos: Bwin

*Aktuellt odds 9/9 kl. 14:30

 

FSV Mainz – Hertha Berlin

Bundesliga har knappt start men redan har vi lite utav ett ångestmöte mellan Mainz och Hertha Berlin. Faktum är nämligen att de placerar sig sist respektive nästsist. Egentligen är det en väldigt svår match att sia om men av det jag sett så har Hertha inte spelat så dåligt som tabellen visar, vilket 2-2 borta mot Bayern München indikerar. Mainz däremot har inte gjort någon glad och förutom Quaison har laget sett oerhört tamt ut offensivt. Framför allt har det märkts att lagets stora stjärna, Jean-Phillipe Mateta, varit frånvarande på grund av skada. Det är han även i detta möte. Mainz behöver börja ta poäng och när de nu möter en bottenkonkurrent finns det dessutom en press på laget att spela offensivt och gå för tre poäng. Det tror jag kommer passa Hertha Berlin alldeles ypperligt vilket de visade upp på Allianz Arena när de stod för en rad giftiga kontringar. Tittar vi på oddssättningen är den raka tvåan uppe i en bra bit över 3x pengen men eftersom det trots allt är lite utav ett ångestmöte tar jag den sunda DNB-tvåan på Hertha Berlin, vilken dock ger över 2x pengen i detta nu.

Match: FSV Mainz – Hertha Berli

Liga: Bundesliga

Avspark: 14/9 kl. 15:30

Spel: Hertha Berlin DNB

Odds: 2.20*

Spela hos: Bethard (Samma odds finner ni även hos Unibet)

*Aktuellt odds 9/9 kl. 14:30

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit