Matchodds Banner (Spelskola)
 

Hantera spelkassan — Här får du lära dig vinnande strategier när du spelar på odds

SpelkassaBankrulleAnpassa insatsernaUnitsVanliga misstagBokföringBonusar

 

Ordlista

Vad betyder odds, favorit och bookie med mera …
 

Högre odds och bättre info med livebetting

Lär dig spela live och få högre odds på matchen
 

Spela till rätt odds

Därför ska du undvika att spela på låga odds

 

Lär dig fördelarna med olika spel och odds

Hur fungerar asian handicap

Hur spelar man över under i en match

Det är väldigt enkelt att komma igång och spela på odds. Har du ett intresse för en sport följer du säkert redan lagen och har koll på formkurvor, tabellplaceringar och skador. Mycket mer behöver du inte för att känna dig beredd att placera ett spel som med största sannolikhet är ett bra och välmotiverat tips.

Det är först när du har hållit på ett tag som det blir svårare. För varje odds du spelar är ändå en chansning, och det handlar om att chansa rätt oftare än du har fel. Det är så klart en naturlig del i spelandet att resultaten varierar, och det är ingenting att oroa sig för. Har du en genomtänkt strategi och hanterar spelkassan på ett smart sätt så har du goda chanser att gå med plus i längden.

I Matchodds spelskola delar vi med oss av våra egna erfarenheter och de slutsatser vi har dragit efter att ha placerat tusentals spel genom åren. Du får gärna följa våra råd, men var inte rädd att prova dig fram och hitta din egen vinnande strategi när det gäller odds, insatser, spelformer och så vidare. Det finns många sätt att vinna på betting, men som vi ser det har du mest att tjäna på att minimera riskerna att förlora. Det går lite långsammare att bygga upp spelkassan, men den som har för bråttom tar ofta onödigt stora risker.

Saknar du någonting i spelskolan, eller har egna tips och idéer på hur man ökar sina chanser att bli en vinnande spelare får du gärna höra av dig till oss via mail eller sociala medier.

Klicka här för att se vårt bästa speltips för dagen