Igår var premiären för våra snabbtips och det var en succé. Facit blev två vinster av två möjliga. Även i kväll har vi två tips från Premier League. Båda spelen har odds över 2x pengarna.

 

Burnley – Liverpool

Liverpool har varit ett klassiskt överspelslag. Men till den här säsongen har de fått till sitt försvarsspel. Liverpool har släppt in minst mål av alla lag i Premier League. De har dessutom hållit nollan i sina tre senaste matcher i Premier League.

Burnley har bara gjort 13 mål den här säsongen i Premier League. De har dessutom misslyckats att göra mål i hälften av sina matcher. Burnley har inte gjort mål i någon av sina tre matcher mot de sex topplagen i tabellen.

Liverpool bör vinna den här matchen. Men de har ett tajt spelschema, så vi tror inte att de går på knock out.

Undersöker vi resultaten så ser vi att det har blivit under 2.5 mål i tre av Liverpools fyra senaste bortamatcher i Premier League.

Oddsen på underspel är otroligt frestande och vi anser att spelbolagen har värderat den här matchen fel.

 

Vårt spel blir därför under 2.5 mål till det höga oddset 2.30x pengarna.

 

 

Match: Burnley – Liverpool
Avspark: 5/12 kl.20:45
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.30*
Spela hos: Unibet

*Aktuellt odds 5/12 kl. 12:32

 

 

Manchester United – Arsenal

 

Spelbolagen håller Manchester United är favoriter i den här matchen och det är hemmaplansfördelen som väger över för den värderingen. Annars är det inte mycket som talar för hemmalaget i den här matchen. Manchester United har svag form för tillfället och de saknar även en mängd spelare på grund av skador.

Arsenal är fyllda med självförtroende efter att i sin senaste match besegrat ärkerivalen Tottenham med 4-2.

Det är framförallt anfallsspelet som är Arsenals styrka den här säsongen. Det är bara Manchester City som har gjort mer mål den här säsongen.

Oddsen på Arsenal är höga och vi anser att det finns bra med spelvärde att hämta där.

 

Vårt speltips blir Arsenal med asian handicap 0 till oddset 2.14x pengarna. Då får vi tillbaka pengarna om matchen slutar oavgjort.

 

 

Match: Manchester United – Arsenal
Avspark: 5/12 kl.21:00
Spel: Arsenal som vinnare med asian handicap 0
Odds: 2.14*
Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 5/12 kl. 12:32

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit