Speltips Ajax Bayern Munchen

Med en dryg timme till avspark släpper vi ett spel till kvällens Champions League-match mellan Ajax och Bayern Munchen. Ajax har en lång vinstsvit på hemmaplan, men om någon så är Bayern laget att bryta sviten till ett högt odds på 2.04 gånger pengarna.

 

Ajax

Ajax radar upp vinster i ligan och har fem raka vinster i bagaget, vilket har tagit dem till en andraplats i ligan. De har gått bra även i gruppspelet och är redan klara för avancemang. Kvällens match mot Bayern avgör om de slutar som etta eller tvåa i gruppen.
 

Bayern Munchen

Bayern har haft en del problem tidigare under säsongen, vilket visar sig på tabellpositionen i Bundesliga – om vi nu ska kalla en tredjeplats för en besvikelse.

I Champions League har de varit desto starkare, och har vunnit fem av sina sex senaste bortamatcher ute i Europa. Den sjätte matchen spelade de oavgjort mot regerande europamästarna Real Madrid.
 

Statistik

• Det har blivit under 2.5 mål i Ajax 4 senaste matcher i Champions League
• Bayern är obesegrade i sina sju senaste bortamatcher i Champions League
• Bayern har vunnit sina 3 senaste matcher i Champions League
• Bayern har gjort minst 2 mål i 5 av sina 6 senaste matcher i Champions League
 

Speltips

När oddsen släpptes så låg Bayern i låga 1.87 vilket inte hade intresserat oss med tanke på Ajax starka form. I det läget anser vi att det största värdet låg i krysset som nu kan spelas till 3.75 gånger pengarna.

Men med de senaste oddsrörelserna så ligger oddsen på Bayern över dubbla pengarna, vilket lockar oss mer än något annat odds i den här matchen. Vi räknar med en tajt och målsnål match som slutar till Bayerns fördel

Vi spelar Bayern Munchen som vinnare till generösa 2.04 på Unibet.
  

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit