Klockan 15:30 är det avspark för ett riktigt toppmöte mellan Bayer 04 Leverkusen och RasenBallsport Leipzig.

Båda lagen har inkasserat 13 poäng på de första sex omgångarna och delar därför andraplatsen med en poäng bakom ligaledande Bayern München.

Har tyvärr ont om tid idag men spelvärdet ligger helt klar på gästande RB Leipzig. Gästerna har på de senaste tre bortamötena med Leverkusen vunnit två samt spelat en oavgjord. Leipzig är därutöver ett mycket starkt bortalag då de har vunnit 10 av de 12 senaste bortamatcherna i Bundesliga. Formen hos gästerna är god men faktum är att de kommer från två raka nederlag där de förlorat två hemmamatcher dels mot Schalke 04 men även mot Lyon i Champions League. Nya tränaren Julian Nagelsmann accepterar inte tre nederlag i rad och därför förväntar jag mig att gästerna gör en kanoninsats idag.

Spelbolagen ger i detta nu ca 3x pengen på den raka tvåan. Ett otroligt spelvärde i mina ögon. Dock väljer jag att spela Leipzig som vinnare med insatsen tillbaka om det blir oavgjort. För detta betalar Unibet i detta nu hela 2.20x pengen vilket är ett riktigt fynd. Lycka till vid rygg!

Match: Bayer 04 Leverkusen – RasenBallsport Leipzig
Avspark: 5/10 kl. 15:30
Spel: Rasenballsport Leipzig DNB (Draw no bet)
Odds: 2.20*
Spela hos: Unibet
*Aktuellt odds 5/10 kl. 14:30

Tack för att nu tog er tid!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit