Speltips Island Frankrike

Under fredagskvällen tar Island emot Frankrike i grupp H. En grupp som mycket oväntat toppas av Turkiet men med såväl Frankrike som Island hack i häl.

Frankrike vann det första mötet lagen emellan med hela 4-0 så ska jag ge mig på ett förhandstips vad gäller 1X2-marknaden är det helt klart den raka tvåan som känns rimligast. Dock är oddssättningen riktigt tråkig så jag avstår spel i denna del.

Jag har dock hittat ett riktigt intressant spel i hörnmarkanden i denna match. Faktum är nämligen att Frankrike, i egenskap av bortalag, sällan brukar prestera särskilt många hörnor.

Under sina senaste åtta bortamatcher snittar laget 3,5 hörnor per match. En otroligt låg siffra för att vara ett topplag.

Enda matchen som sticker ut är senaste matchen mot Andorra då laget förutom 8 hörnor, även hade 18 skott på/mot mål. Det var med andra ord en väldigt ensidig match.

Förutom denna match har laget inte nått över 4.5 hörnor i sju av sina åtta senaste matcher.

Med denna statistik i åtanke riktar jag framför allt in mig på vad bolagen ger för odds vad gäller Frankrike U 4.5 hörnor. Till min chock och stora glädje är oddsen skyhöga. Faktum är nämligen att Unibet ger hela 3.05x pengarna för att Frankrike ska nå upp till maximalt 4 hörnor. Detta odds tar jag med ett stort leende.

 
 

Match: Island – Frankrike

EM-kval: Grupp H

Avspark: 11/10 kl. 20:45

Spel: Frankrike U 4.5 hörnor

Odds: 3.05*

Spela hos: Unibet

*Aktuellt odds 11/10 kl. 10:45

Tack för att ni tog er tid!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit