Speltips Kazakstan Cypern

Så var det dags för landslagsspel igen och spelvärdena lyser med sin frånvaro i förhållande till alla fina matcher som normalt avgörs i Dritte, Zweite och Bundesliga. Jag har dock hittat ett riktigt fint spel för torsdagens EM-kval.

Det är nämligen så att spelbolagen är helt snett ute i 1X2-marknaden vad gäller matchen mellan Kazakstan och Cypern i Grupp I. Dessa lag delar för närvarande tredjeplatsen i gruppen då bägge har fått med sig sju poäng på de sex matcher som avgjorts hittills.

Ser vi till Kazakstans kapacitet på hemmaplan så har man vunnit med 3-0 mot Skottland samt 4-0 mot San Marino. Dock har laget förlorat med 0-4 mot storebror Ryssland.

Ser vi till åren 2018-2019 och inräknar Nations League samt vänskapsmatcher har Kazakstan fem vinster, två oavgjorda samt två förluster på hemmaplan. Det är alltså ett riktigt starkt hemmalag.

Cypern har tagit sex av sina sju poäng mot gruppens blåbär, nämligen San Marino. Utöver detta är det endast 1-1 matchen mot just Kazakstan på hemmaplan som gett laget poäng.

Sedan 2016 har Cypern spelat 17 bortamatcher. Fjorton(!) av dessa har slutat med förlust medan två har resulterat i vinst (blåbärsgängen San Marino och Gibraltar).

Mot bakgrund av denna historik tycker jag att Kazakstan ska gälla som ganska stora favoriter. Till min stora glädje är dock spelbolagen av en annan åsikt då de i nuläget ger en bra bit över 2x pengen för en hemmavinst. Bethard ger i detta nu hela 2.30x pengarna på den raka ettan vilket får ses som ett otroligt generöst odds.

 
 

Match: Kazakstan – Cypern
EM-kval: Grupp I (Omgång 7)

Avspark: 10/10 kl. 16:00

Spel: Kazakstan

Odds: 2:30*

Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 10/10 kl. 13:00

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit