Det råder ingen brist av matcher att välja mellan på fredagskvällen, då nästan alla stora ligor tjuvstartar helgen redan idag. Men för dagens första snabbtips tar vi oss till Nederländerna och Roda – Dordrecht i Eerste Divisie.

 

Roda – Dordrecht

Roda är i god form och ligger just nu på sjunde plats i tabellen, men de avancerar uppåt snabbt och ligger bara sex poäng bakom serieledarna och har tre poäng till en Play-off-placering.

Roda har vunnit fyra av sina fem senaste ligamatcher – den senaste med hela 0-5 på bortaplan mot TOP Oss. De två senaste hemmamatcherna har de vunnit med resultaten 3-0 och 3-0.

Dordrecht å andra sidan ligger trea från botten och har inte vunnit en enda bortamatch i ligan den här säsongen. Av totalt åtta bortamatcher har de förlorat sex och spelat kryss i två.

Dordrecht har heller aldrig någonsin vunnit mot Roda. Av de fem senaste matcherna mellan lagen har Roda vunnit fyra och kryssat i en.

Formen, motivationen och historiken talar för hemmalaget. Den raka ettan finns till 1.68, vilket är klart värt att spela men vi lockas ännu mer av ett handicap som höjer upp oddsen över dubbla pengarna.

 

Vi spelar Roda asian handicap -1 till odds 2.16 hos Unibet.

 

 

Match: Roda – Dordrecht
Avspark: 7/12 kl. 20:00
Spel: Roda som vinnare med asian handicap -1
Odds: 2.16*
Spela hos: Unibet

*Aktuellt odds 7/12 kl. 12:04

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit