Manchester City - Liverpool

Årets första speltips hämtas från toppmötet i Premier League mellan Manchester City och Liverpool. Vi väntar oss en underhållande match med många chanser åt båda hållen. Speltipset har ett högt odds på 2.67x pengarna.

 

Manchester City

Manchester City är förvisso med och slåss i toppen av tabellen, men de har inte alls varit lika starka som förra säsongen. De ligger just nu på tredje plats och har samlat ihop 47 poäng på 20 matcher. Det är sju poäng mindre än serieledaren Liverpool.

 

Liverpool

Liverpool har varit otroligt starka den här säsongen. Förra säsongen var de starka framåt men de släppte in många onödiga mål. Den här säsongen har de fått bot på de problemen och har faktiskt släppt in minst mål av alla lagen i ligan.

Liverpool toppar tabellen med 54 poäng på 20 matcher.

 

Statistik

• Det har blivit 3 eller fler mål i 8 av Manchester Citys 9 senaste hemmamatcher mot Liverpool

• Liverpool har gjort 3 eller fler mål i 5 av sina 6 senaste matcher i Premier League

• Liverpool är obesegrade i 11 av sina 12 senaste matcher mot Manchester City

 

Speltips

 

Vi väntar oss en match med många målchanser åt båda hållen. Båda lagen är offensivt lagda och det kryllar av individuellt skickliga spelare.

Är man ute efter att spela på målmarknaden så rekommenderar vi över 3 mål till oddset 2.07 hos ComeOn.

Men vårt speltips från dagen hämtas från asian handicap-marknaden.

Manchester City har vunnit nio av tio hemmamatcher den här säsongen i Premier League, men på senaste har formen sviktat rejält. På sina tre senaste Premier League-matcher har de två förluster och en vinst. På de tre matcherna har de dessutom släppt in sex mål – ett snitt på två insläppta mål per match.

Liverpool har stark form för tillfället med nio raka vinster i Premier League. På de nio matcherna har de en imponerande målskillnad på +24 mål.

Liverpool har dessutom haft det enkelt för Manchester City den senaste tiden. På de fem senaste matcherna mellan lagen har de blivit oavgjort en gång och resten av matcherna har Liverpool vunnit. Två av de vinsterna var på Manchester Citys hemmaplan.

Vi tror även att matchbilden kommer att passa Liverpool. Manchester City ligger långt efter i tabellen och de måste satsa för seger. Det kommer att passa Liverpool väl då de kan satsa mer på kontringar. Det gynnar Liverpool då de är ett av världens bästa lag på snabba omställningar.

 

Vi spelar Liverpool som vinnare med asian handicap 0 till det höga oddset 2.67 hos Fastbet.

 

 

 

Match: Manchester City – Liverpool
Avspark: 3/1 kl. 21:00
Spel: Liverpool som vinnare med asian handicap 0
Odds: 2.67*
Spela hos: Fastbet

*Aktuellt odds 3/12 kl. 09:32

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit