Pinnacle har bäst odds

Pinnacle har de bästa oddsen av alla spelbolag på marknaden. De erbjuder inga speciella bonusar, men i många fall är det mer värt att spela till högst odds. Pinnacle passar särskilt bra för dig som vinner mycket, eller spelar med stora insatser då de aldrig sätter insatsgränser på enskilda spelare.

 
Har du någonsin frågat dig själv: vilket spelbolag har bäst odds? Då har vi svaret: Pinnacle har de högsta oddsen på marknaden.
 
Att ha högst odds är ingen tillfällig kampanj, utan en affärsstrategi som Pinnacle har haft ända sen bolaget startade. Tanken med Pinnacles sportsbook är:
 

• Högst odds och totala utbetalningar

• Lägst marginaler

• Högst insatsgränser

• Tillåter arbitrage*

 

* Arbitrage är när du spelar på samtliga utfall i en match, och väljer det högsta oddset på varje utfall. Målet är att få en negativ marginal (sett ur spelbolagens ögon). Med arbitrage-betting gör du alltså en vinst oavsett resultat i matchen. Bäst läge för arbitrage får du när marknaden inte har samma värdering på en match och oddsen varierar kraftigt.
 
Pinnacle har länge varit en väl bevarad hemlighet bland professionella spelare — men nu har de licens inom EU och välkomnar givetvis alla spelare oavsett storlek på spelkassan.
 
Sportsbooken ser lite annorlunda ut än de traditionella europeiska spelbolagen, men det går fort att vänja sig — och när du väl har lärt dig så går det rasslande fort att hitta och placera dina spel. Dessutom behöver du inte slösa tid på att jämföra odds, för Pinnacle kommer alltid ligga i topp med bäst odds. Framförallt på fotboll och särskilt asian handicap, över/under och våra andra favoritspel.

 

Varför väljer ett spelbolag då att ge sina spelare bäst odds hela tiden?

Dels bygger det en god relation. Får man bra betalt för sina spel och slipper bekymra sig över att begränsas så är det lätt att trivas.

Men den största anledningen handlar om insatsgränserna: Pinnacle tar emot en enorm mängd spel, och många med hisnande summor. Eftersom omsättningen på spelboken blir så stor så gör de en rejäl vinst trots sina små marginaler.

 
Många spelbolag har försökt kopiera Pinnacles affärsidé men de flesta har misslyckats då det krävs ett gigantiskt startkapital. Och så hjälper det att ha världens bästa odssättare.

 

Vill du ha bra odds och täcka upp de flesta sporter kan du börja med:

Pinnacle
Betser
Unibet
Betfair
 

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit