Linus Johansson Matchodds

 

Linus och fotbollen

Linus Johansson är en f.d. professionell fotbollsspelare som började sin karriär i IFK Luleå. Vid 19 års ålder gick han till Allsvenska GIF Sundsvall där han spelade i tre år. Säsongen 2008/2009 anslöt han till Bodens BK för att bidra till deras satsning mot Superettan. Därefter har han varit IFK Luleå trogen fram till 2016 då han lade skorna på hyllan.

Hans två sista matcher blev också några av de största i karriären. Kvalmatchen mellan Karlberg och IFK Luleå blev kraftigt försenad på grund av ett stort snöoväder i Stockholm. Spelarna skickade uppdateringar via Twitter med taggen “Kvalvaka” och när matchen väl gick igång sågs den på livestream av mer än 15 000 personer — bland annat det svenska fotbollslandslaget som spelade VM-kval i Frankrike.

 

 

Det här gör Linus idag

Trots att spelarkarriären är över så är Linus fortfarande engagerad i fotbollen, där han bland annat har jobbat som tränare för unga fotbollstalanger.

Genom åren har Linus samlat på sig kontakter runtom i europa ända ner till svenska division fyra. Hans styrkor hittar vi framförallt i England — och så är han en riktig jedi på livebetting. Under sommarhalvåret bjuder Linus på många spel hemifrån Sverige.

Odds och Poker

Parallellt med sin fotbollskarriär har Linus slipat sina färdigheter inom Poker och Sportsbetting.

Han spelar mestadels onlinepoker, men har även spelat World Series Of Poker i Las Vegas där han vann drygt 25 000 dollar.

Hans största enskilda vinst på sportsbetting betalade ut hela 120 000 kr.

Premier League och engelska Championship är favoriterna att spela på, men livebetting är också en uppskattad och lönsam spelform.

Speltips

För att läsa Linus speltips klickar du bara in dig på matchodds.se — men följ gärna @MatchoddsSE på Twitter också för att ta del av de bästa livespelen.