Matchodds Banner (Team Matchodds)

 

Vi på Matchodds

Jag som skriver tipsen här på Matchodds heter Linus Johansson och har tidigare spelat fotboll i bland annat Allsvenskan och U21-landslaget. Parallellt med fotbollskarriären har jag spelat poker på hög nivå och ägnat mig åt sportsbetting. Läs mer om mig och min fotbollskarriär här.

Till min hjälp har jag Petter, som känner spelbranschen utan och innan. Med sina goda kontakter lyckas han alltid skaka fram nya odds och erbjudanden.

Inför säsongen 2019/2020 värvade vi vår tyska tipsexpert Per och vår statistiker Markus som fullkomligt älskar att plocka ut kryssmatcher.

Klicka här om du vill veta mer om Per och hans kärlek till den tyska fotbollen.

Är du nyfiken på hur vår smartaste tipsexpert väljer ut sina värdespel med rejäl väntad avkastning kan du läsa mer om Markus här.

Speltips

Vi finns för att ge dig dagliga speltips och info inför stora och små matcher. Vi fokuserar framförallt på tips från engelsk ligafotboll som Premier League, Championship och League One. Men vi har även bra kontakter i Allsvenskan och Superettan ända ner till de lägre divisionerna.

Du kommer också få tips från Champions League, La Liga, Bundesliga, Serie A, portugisisk fotboll samt en del vassa tips från vår Sydamerikanska tippare.

Följ oss också gärna på Twitter för att ta del av våra livespel — vi skickar ut spel flera gånger i veckan och det är någonting du inte bör missa.

Även om vi mest ger dig fotbollstips så kan du bland annat få hockeytips på SHL, NHL och KHL. I basket bjuder vi framförallt på europeisk liga- och cupbasket samt enstaka spel från NBA.

Andra amerikanska sporter du kan få tips på är MLB baseball och amerikansk fotboll — och då framförallt NFL och NCAAF college football.

 

Vad mer du kan få

Du kan också lära dig mer om betting och strategier i vår spelskola. Där förklarar vi spelformer som asian handicap och över/under — men för dig som vill utveckla ditt spel ännu mer publicerar vi artiklar om money management, oddsintervaller och värdespel.

För dig som är ny spelare ger vi tips på bra spelbolag och vad du behöver veta när du spelar online. Vi tipsar även om bra bonusar så du kan öka på spelkassan redan innan du börjat spela.

 

Vill du komma i kontakt med oss får du gärna skicka ett mail på info@matchodds.se eller ett meddelande på Twitter, Facebook eller Google+.

Kontaktuppgifter:

E-post: matchodds.se@gmail.com

 

Följ oss i sociala medier:

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube