Ni som har följt Matchodds från start har säkert märkt att vi har haft en längre halvtidsvila. Jobb, småbarn och andra vardagliga saker kom i vägen helt enkelt. Men vi har inte bara legat på latsidan, utan vi har också haft vår egen lilla transfer-cirkus och förstärkt redaktionen med ytterligare två rekare som är riktigt skickliga inom sina respektive områden.

För Linus del blir det mesta som vanligt, huvudfokus på helgens engelska fotboll och ett och annat livespel via twitter. Räkna med allt från något enstaka spel i veckan till en början med hopp om fler rekar när ligorna har satt sig ordentligt. Men här är det kvalitet framför kvantitet som gäller …

Redan nu på fredag sparkar tyska Bundesliga igång, vilket leder oss till vårt första tillskott på matchodds. Vi har nämligen slagit oss samman med en av sveriges största och bästa tyskvänner. Per har följt Bundesliga sedan 2003. Favoritlaget är Bayern Munchen men han spelar aldrig med hjärtat, och finns det pengar att inkassera på ett spel mot sina älsklingar är han snabb på avtryckaren även där. Vi törs påstå att ingen slår honom på fingrarna när det kommer till att tippa tysk fotboll, spelbolagen inkluderat. Läs en längre presentation av Per och följ hans spel här!

Vår andra rekrytering hittar spelvärde baserat på statistik snarare än i passionen för en specifik liga. Markus är en statistiker utan dess like med hundratals högskolepoäng i ryggen, och näst på tur står en doktorsgrad i ovan nämnda kunskapsområde. När vi först började snacka betting med Markus var vi rörande överens om många detaljer gällande var det största värdet fanns. Skillnaden var att han hade siffrorna som backar upp påståendena. Förutom spel med förväntad hög avkastning för den som vågar hänga med, kommer han även att dela med sig av sina strategier för hantering av spelkassan, insats-strategier och andra viktiga aspekter för att öka sina chanser att bli en vinnande spelare. Läs mer om Markus här!

Längre fram mot hösten kan ni vänta er fler uppdateringar på sidan, men tills dess rullar vi på med vår nya laguppställning och ser fram emot ännu en fin fotbollssäsong.

Glöm inte att lägga till matchodds.se som bokmärke (eller varför inte som startsida) för att inte missa några rekar Se även till att tipsa dina kompisar om var de hittar nätets kanske bästa speltips, och helt gratis dessutom!

Team Matchodds

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit