speltips la liga och premier league

Barcelona – Celta Vigo

Barcelona 

Barcelona har en tung vecka bakom sig. I söndagens match förlorade de mot Levante i ligan med 3-1. Och i veckans Champions League fick de bara med sig ett oavgjort resultat mot Slavia Prag (0-0). Jag tror att spelarna i Barcelona är väldigt revanschsugna. Och det är Celta Vigo som kommer att få ta smällen.

Barcelona är väldigt starka på hemmaplan. Den här säsongen har de gjort 21 mål på sina 5 hemmamatcher i La Liga. Det är ett snitt på över fyra mål per match.

Celta Vigo 

Celta Vigo har börjat säsongen svagt. De ligger på 18e plats i tabellen. De har två oavgjorda och tre förluster på sina fem bortamatcher i La Liga den här säsongen. Efter att ha undersökt statistiken ytterligare ser jag att Celta Vigo nu har 18 raka bortamatcher i La Liga utan vinst.

Speltips

Barcelona är revanschsugna efter två plattmatcher i rad och det är Celta Vigo som kommer att få sota för det. Jag tror att Barcelona vinner den här matchen enkelt. Mest troligen kommer det bli med några måls marginal. Barcelona har nämligen vunnit med minst två måls marginal i fyra av sina fem senaste hemmamatcher mot Celta Vigo.

Mitt speltips blir Barcelona som vinnare med asian handicap -2 till det generösa oddset 2.05x pengarna. Läs mer om asian handicap här.

Match: Barcelona – Celta Vigo
Liga: La Liga
Avspark: 9/11 kl.21:00
Spel: Barcelona som vinnare med asian handicap -2
Odds: 2.05*
Spela hos: Bethard
*Aktuellt odds 8/11 kl. 18:40


Liverpool – Manchester City

Efter att ha analyserat oddsen i den här matchen så anser jag att det finns spelvärde att hämta från målmarknaden. Här är mina anledningar:

Både Liverpool och Manchester City spelar en anfallsinriktad fotboll. Förutom förra säsongens målfattiga match på Anfield Road (0-0), så har det blivit mycket mål när de här två lagen har spelat mot varandra. Det har blivit tre eller fler mål i sex av de åtta senaste matcherna mellan lagen.

Den här säsongen har dessutom båda lagen visat upp ett tveksamt försvarsspel i flera matcher. Liverpool har bara lyckats hålla nollan i 3 av sina 16 matcher den här säsongen. Manchester City har hållit nollan i 7 av sina 17 matcher den här säsongen.

Jag förväntar mig en tempostark och öppen match med många målchanser åt båda håll. Mitt speltips blir över 3 mål till det höga oddset 2.05x pengarna.

Match: Liverpool – Manchester City
Liga: Premier League
Avspark: 10/11 kl.17:30
Spel: Över 3 mål
Odds: 2.05*
Spela hos: Bethard
*Aktuellt odds 8/11 kl. 18:40

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit