Kroatien - England

Frankrike är klara för final och nu är det dags att bestämma vilket lag de ska få möta i finalen. Kroatien har haft två tuffa matcher i rad och därför håller vi England som favoriter. Dagens speltips har ett högt odds på strax under 2.40x pengarna.

 

Kroatien

Kroatien vann alla sina tre gruppspelsmatcher och slutade därmed etta i gruppen. De fick sedan möta Danmark i åttondelsfinalen, och den matchen slutade 1-1.Förlängningen slutade 0-0 och Kroatien vann till sist på straffar.

Kvartsfinalen spelades mot värdnationen Ryssland. Den matchen slutade även den oavgjort (1-1). Kroatien gjorde mål i förlängningen, men Ryssland lyckades kvittera i slutminuterna. Men återigen lyckades Kroatien vinna på straffar.

 

England

England kom tvåa i sin grupp efter att ha vunnit två matcher och förlorat en. Åttondelsfinalen spelades mot Colombia och England vann på straffar efter att matchen slutade 1-1. Kvartsfinalen spelades mot Sverige, och England vann komfortabelt med 0-2.

 

Statistik

• England är obesegrade i 15 av sina 16 senaste tävlingsmatcher

• Kroatien är obesegrade i sina 9 senaste tävlingsmatcher

 

Speltips

Kroatien har visat upp ett stabilt spel. Men de har haft två tuffa matcher i rad som båda gick till straffar, och därmed varade i 120 minuter istället för 90. Det kommer att således vara många trötta ben och huvuden.

England har också varit stabila, och de har visat upp ett mer fartfyllt spel än vad de har haft tidigare år. England vann ganska enkelt mot Sverige och spelarna behövde inte ta ut sig allt för mycket.

Vi håller de här lagen som ganska jämna, men England bör vara betydligt piggare och ha mer energi. Det tror vi är skillnaden som kommer att fälla avgörandet.

 

Vi spelar England till det höga oddset 2.38x pengarna.

 

 

 

Match: Kroatien – England
Avspark: 11/7 kl. 20:00
Spel: England som vinnare
Odds: 2.38*
Spela hos: Betway

*Aktuellt odds 11/7 kl. 08:29

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit