Det finns fina spelvärden bland kvällens HockeyEttan-matcher. Jag har plockat ut två russin ur kakan, båda med ett odds över 2 x pengen.


Halmstad – Mörrum GoIS

Halmstad har börjat serien bra och är urstarka på hemmaplan där man hittills är obesegrade. Formen pekar uppåt med 10 pinnar på 5 senaste matcherna. Detta har resulterat i en tredjeplats i tabellen med endast en pinne upp till serieledning. Värt att notera är att man snittar 2 insläppta per match och med det har man ett av seriens bästa försvar.

Mörrum har haft en tuffare start på säsongen med endast två segrar på sina sex matcher. En av dessa kom mot Tyringe senast som fortfarande har noll poäng. Värt att notera är även att Mörrum är det lag som släppt in flest mål (26 st) efter bottenlaget Tyringe.

När ComeOn erbjuder 2.25 för den raka ettan hugger jag direkt.

Match: Halmstad – Mörrum
Liga: HockeyEttan Södra
Nedsläpp: 9/10 kl. 19:00
Spel: 1
Odds: 2.25*
Spela hos: ComeOn
*Aktuellt odds 9/10 kl. 09:02


Kalmar – Dalen

Detta är mer utav ett statistikspel. Högsta oddsen bland svenska bookies ger just nu en återbetalning på 100.2 % om 1X2 marknaden täcks med korrekt viktade insatser. Att jämföra med 90.7 % som varje bolag i snitt återbetalar. Detta viskar om att oddsen är skeva åt det ena hållet. Efter jämförelse lagen emellan ser jag Dalen som strået vassare. Man har en bättre form och en bättre inbördes statistik. Då Nordicbet erbjuder oddset 3.45 för den raka tvåan jublar jag högt.

Match: Kalmar – Dalen
Liga: HockeyEttan Södra
Nedsläpp: 9/10 kl. 19:00
Spel: 2
Odds: 3.45*
Spela hos: Nordicbet
*Aktuellt odds 9/10 kl. 09:08

Ha de gott! /Markus

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit