Fluminense - Santos

Så här dagen innan VM har vi ett speltips från en nattmatch i brasilianska Serie A mellan Fluminense och Santos. Vi håller hemmalaget som favoriter, då Santos har stora problem både på planen och i organisationen.

 

Fluminense

Det finns frågetecken kring Fluminenses form. De har fyra raka matcher i Serie A utan vinst. Men tre av dem har varit på bortaplan där Fluminense är obotligt svaga. Hemmamatchen som de förlorade var å andra sidan mot serieledarna Flamengo.

På hemmaplan är Fluminense vanligtvis starka. På sina fem hemmamatcher under säsongen i Serie A har de vunnit tre, spelat oavgjort en och bara förlorat en.

Fluminense ligger på 14e plats med 11 poäng.

 

Santos

Santos har stora problem både på planen och i sin organisation. De ekonomiska problemen hopar sig, och nu cirkulerar även rykten om att tränaren Ventura sitter löst.

Santos har bara vunnit en av sina sex senaste matcher i Serie A. Därmed ligger Santos just nu på 16e plats med 10 poäng – platsen just ovanför nedflyttningsplatserna.

 

Statistik:

• Santos har misslyckats att göra mål i 4 av sina 7 senaste bortamatcher

• Santos har släppt in mer än 2 mål per match i snitt i sina 5 senaste bortamatcher

• Fluminense har vunnit 5 av sina 7 senaste hemmamatcher mot Santos

• Fluminense har vunnit 10 av sina 15 senaste hemmamatcher

 

Speltips

Fluminense har haft det tungt på senaste tiden, men de har också haft ett tufft spelschema. Som vi ser på saken är det här en perfekt match för att vända den svaga trenden.

Santos har problem som klubb, både sportsligt och organisatoriskt. Santos har dessutom dålig form – och speciellt på bortaplan där de har sex förluster och en oavgjord på sina sju senaste matcher.

Fluminense är å andra sidan starka på hemmaplan, och om vi räknar in både cup- och ligaspelet så har de bara förlorat en av sina sex senaste hemmamatcher. Fyra matcher var dessutom vinster, och de höll nollan i tre av de vinsterna.

 

Vi spelar Fluminense till ett generöst odds på 2.20 hos Bethard

 

 

 

Match: Fluminense – Santos
Avspark: 14/6 kl. 00:00 (OBS! natten mot torsdag)
Spel: Fluminense som vinnare
Odds: 2.20*
Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 13/6 kl. 13:17

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit