Comeon odds Matchodds

Du kommer sällan hitta bäst odds hos Comeon men de ligger sällan långt ifrån. De tycks hålla ögonen på den asiatiska marknaden, som är något av en referenspunkt när det kommer till odds. De matchar inte de bästa oddsen, men för att vara en europeisk bookie så är det definitivt ett bra alternativ

 
Vi har redan gått igenom för- och nackdelarna med Comeon i vårt avsnitt med recensioner av spelbolag. Där får du veta det mesta du behöver veta om Comeon som spelbolag i allmänhet.
 

Här fokuserar vi istället på utbudet av odds, och framförallt hur bra odds du får.

 
Comeon har sällan bäst odds av alla bolag, men du kan alltid känna dig trygg med att få ett rättvist pris på ditt spel.

En annan fördel med Comeon är deras grymma startbonus där du kan sätta in 100 kr och spela med hela 500 kr. 

 

Här är ett litet utdrag ur vår recension av Comeon:
 

Odds och Sportsbetting

 
ComeOn har en riktigt vass sportsbook som är både snabb och intuitiv att använda. Det är enkelt att hitta matcherna och utbudet är stort. Oddsen är någorlunda generösa på ComeOn — de är sällan högst men håller ändå en konkurrenskraftig nivå. ComeOn är ett bra alternativ för dig som vill samla dina spel på en sida och slippa jaga odds på olika bolag.

Oavsett om du vill spela på Premier League, Champions League, La Liga, Serie A eller Bundesliga så är möjligheterna näst intill obegränsade. Du som satsar på mindre marknader kan spela långt ner i divisionerna från hela europa och stora delar av övriga världen.

Du kan också spela på andra sporter än fotboll, till exempel: ishockey, basket, tennis, handboll, volleyboll, bandy, baseball, e-sport, innebandy, MMA, vintersport och mycket mer. De flesta spelare kommer absolut hitta de odds de söker på ComeOn.
 
Du bör nog inte ha Comeon som ditt enda spelbolag — men tillsammans med ett par andra spelkonton har du riktigt goda chanser att göra en bra affär när du lägger dina spel.
 

Som komplement till Comeon rekommenderar vi att du öppnar konton på följande spelbolag:

Betser
Pinnacle
Unibet
Betfair

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit