Matchodds Banner (Bonusar)

 Välj en eller flera av dessa fina bonusar för odds:
SpelbolagBetygBonus
4.5/5Hämta bonusen
4.5/5Hämta bonusen
4/5Hämta bonusen
4/5Hämta bonusen
Nästan alla spelbolag erbjuder bonusar för nya spelare, eftersom det är ett enkelt sätt att locka kunder. I takt med att antalet spelbolag ökar så blir deras bonusar bättre och bättre. Det betyder att det finns tusentals kronor att hämta ifall du är beredd att pröva på flera olika spelbolag.

När du registrerar ett spelkonto för första gången får du ett bonuserbjudande. Ett vanligt erbjudande är att din första insättning dubblas, men bonusar kommer i alla möjliga former och belopp. Accepterar du bonusen har du en viss tid på dig att omsätta ett visst belopp för att uppfylla bonuskraven. Det är faktiskt sällan något problem så länge du spelar någorlunda regelbundet — omsättningen räknas både vid vinst och förlust. I slutändan är den ofta större än du tror.

Allt som allt är bonusar ett snabbt och smidigt sätt att öka på spelkassan.

När du har bekantat dig med några olika spelbolag har du förhoppningsvis också fått lite klirr i kassan. Men det är inte den enda sortens bonus som du kan få.

Kolla in vårt avsnitt om lojalitetsbonusar, alltså en sorts bonus du får som tack för att du stannar kvar som spelare hos dina favoritbolag. Den här typen av bonus kan även kallas insättningsbonus eller liknande. Bonusbeloppen är sällan lika stora som din första bonus – men då de kommer oftare så är det absolut någonting du ska hålla koll på.

Du kan också stöta på ord som ”riskfritt spel” eller ”gratisspel”. Kortfattat så använder du dina egna pengar på riskfria spel, men får pengarna tillbaka om spelet inte vinner. Får du ett gratisspel så är ditt konto redan laddat med ett belopp som du får använda på en valfri match. Du kan lära dig mer om riskfria spel och gratisspel i avsnittet ”bonusar och erbjudanden”.