Matchodds Banner (Kampanjer)

Spelbolag arrangerar ofta tävlingar inför stora event som cupfinaler, mästerskap och heta derbyn — då kan förstapriset innehålla både flyg- och matchbiljetter, boende och fickpengar. En sådan vinst blir givetvis ett minne för livet. Men det finns fler möjligheter att vinna fina priser året runt, och ibland utan någon större konkurrens om vinsterna. Håller du ögonen öppna kan du mycket väl stöta på tävlingar om biljetter till Premier League, La Liga och landskamper. Eller kanske några andra fina prylar som TV-apparater, datorer eller kontantpriser.

 

Här samlar vi aktuella tävlingar – så slipper du leta.

 

 

Vi hittar inga tävlingar för tillfället – kom tillbaka senare

 

 

När du anmäler dig till en tävling är det viktigt att du läser gällande regler och villkor. Många gånger ska du spela på en speciell sport eller till ett visst odds. Många slarvar med att ta reda på vad tävlingen går ut på — hajar du var som gäller så har du fått ett rejält försprång.

Handlar tävlingen om att samla lotter per placerat spel gör du rätt i att hitta en strategi, till exempel att spela live där du snabbt får tillbaka pengarna vid vunnet spel. Men försäkra dig först om att din strategi stämmer överens med villkoren för kampanjen.

 

 

Skulle du inte vinna så finns det andra belöningar att hämta, till exempel lojalitetsbonusar, alltså en bonus du får för att du stannar kvar hos dina favoritbolag. En sådan bonus kan också heta insättningsbonus eller någonting i den stilen. Bonusen är sällan lika stor som din första bonus – men då du får dem ofta så finns det mycket pengar att krydda spelkassan med.

 

 

Andra belöningar kan vara ”riskfria spel” eller ”gratisspel”. Du spelar med dina egna pengar på riskfria spel, men får pengarna tillbaka om du inte vinner. På gratisspel så är ditt konto laddat med bonuspengar som du får lägga på en valfri match. Vill du veta mer om riskfria spel och gratisspel ska du gå till ”bonusar och erbjudanden”.