Betser bäst odds Matchodds

Betser ligger ofta i framkant när det kommer till höga odds. De har inte bäst odds, men ligger ofta någonstans i toppen vid oddsjämförelser. Nöjer du dig med nästan bäst odds och uppskattar en rolig upplevelse med bonusar, häftiga kampanjer och skön design så är Betser någonting för dig.

 
Här fokuserar vi på hur bra odds som erbjuds, eftersom det är den viktig aspekten att ta hänsyn till när du väljer spelbolag. Betser betalar dessutom ut skattefria vinster, har bra bonusar och många andra fördelar. Vill du veta mer om Betser kan du läsa om dem i vår recension.
 
Ett utdrag ur vår recension av Betsers sportsbook:
 

Odds och sportsbetting

Betser har ett bra utbud av odds på fotboll – du kan spela på de största ligorna, som Premier League, La Liga, Bundesliga och Serie A, samt Champions League och Europa League. Framförallt i engelsk fotboll erbjuder Betser odds långt ner i divisionerna. Men det är inte utbudet som är den främsta anledningen att spela hos Betser — det är deras höga odds på stora fotbollsligor som Bundesliga, La Liga och Premier League.

Givetvis finns de andra vanliga sporterna som hockey, basket, tennis, boxning, e-sport, MMA med mera, men du som vill ha lite roligare odds uppskattar säkert Betsers specialspel. Till exempel kan du spela på om Donald Trump kommer bli avsatt som president — eller vem av han och Miley Cyrus kommer ha flest följare på Twitter.
 

Därför gillar vi Betser:

• Stort utbud av odds på sport och specialspel

• Höga odds på fotboll

• Bra bonusar och kampanjer

• Dina spel ger poäng som kan växlas in till gåvor

• Betser League — oddstävlingar med generösa priser
 
Satsar du på att öppna spelkonto på ett par spelbolag, vi rekommenderar att du har din spelkassa utspridd på minst 2-3 olika bolag, så tycker vi absolut att Betser ska vara en av dem.

 

Vill du ha bra odds och täcka upp de flesta sporter kan du börja med:

Betser
Pinnacle
Unibet
Betfair

 

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit