Athletic Bilbao - Girona

Vi startar den nya veckan med ett speltips från en hängmatch i den spanska ligan mellan Athletic Bilbao och Girona. Vi anser att bortalaget har stor chans att skrälla i kvällens match. Speltipset har ett odds på 1.89x pengarna

 

Athletic Bilbao

Athletic Bilbao har haft en tung start på säsongen. Efter den senaste förlusten i La Liga fick tränaren Eduardo Berizzo sparken. Han har nu blivit ersatt av Gaizka Garitano.

Gaizka Garitano har ett hårt jobb framför sig. Athletic Bilbao ligger nämligen tredje sist i tabellen och har bara tagit 11 poäng på 14 matcher.

 

Girona

Girona har dragits med stora skadeproblem i öppningen av säsongen. Trots det har Girona övertygat och de har varit svårslagna.

Girona ligger på nionde plats i tabellen. De har fått ihop 21 poäng på 14 matcher. Vinner de kvällens match går de upp på en stark femteplats i tabellen.

 

Statistik

• Girona har 9 raka bortamatcher utan förlust i La Liga

• Girona är obesegrade i sina två senaste bortamatcher mot lag från Baskien

 

Speltips

Det ska bli intressant att se hur Athletic Bilbao kommer att reagera på tränarbytet. Kommer de höja sig eller fortsätter de sin kräftgång?

Athletic Bilbao har hemmaplan och är således favoriter. Men vi anser att det är stor chans att Girona skräller:

Det är stor skillnad i form mellan lagen. Athletic Bilbao har 13 raka matcher utan vinst i La Liga. Den här säsongen har de bara vunnit 1 av sina 14 matcher i La Liga

Girona har stark form. De har sex raka matcher utan förlust. Tre av de matcherna har varit vinster. På bortaplan har de varit extra starka den här säsongen. De har inte en enda förlust på sex bortamatcher i La Liga.

Athletic Bilbao har bara lyckats hålla nollan i en av sina sju hemmamatcher den här säsongen i La Liga. Till kvällens match är dessutom lagets två bästa backar avstängda.

 

Vi spelar Girona med asian handicap +0.5 till oddset 1.89x pengarna. Då vinner vi även om matchen slutar oavgjort.

 

 

 

Match: Athletic Bilbao – Girona
Avspark: 10/12 kl. 21:00
Spel: Girona som vinnare med asian handicap +0.5
Odds: 1.89*
Spela hos: Bethard

*Aktuellt odds 10/12 kl. 13:23

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit