Speltips tyskland

Europa League är inne i det avgörande skedet av gruppspelsfasen då endast två matcher återstår efter denna omgång. Sedan tidigare har jag spanat in Gladbachs måstematch hemma mot Roma. Utöver denna har ett annat tyskt lag med riktigt bra form en viktig match på belgisk mark. Jag talar givetvis om Eintracht Frankfurt.

Läget i gruppen:
1. Arsenal, 4 matcher, 11 poäng
2. Eintracht, 3 matcher, 6 poäng
3. St. Liege, 3 matcher, 3 poäng
4. Guimares, 3 matcher, 1 poäng

Hemmalaget är piskade att vinna kvällens möte om de ska kunna ha allt i egna händer för att ordna ett vidareavancemang. Laget förlorade senast i bortamötet mot Frankfurt med 1-2. De ligger för närvarande tvåa i underskattade Jupiler League. Formen är okej men faktum är att laget endast har vunnit en av sina senaste tre matcher.

Standard Liege är starka på hemmaplan och har den här säsongen raden 8-1-0 med matcher i Jupiler League samt Europa League inräknat. Riktigt starka kort! I Europa League har de endast mött Guimares på hemmaplan där det blev 2-0. Resultatet speglade dock inte matchbilden då Guimares hade större bollinnehav samt hade hela 17(!) målchanser, att jämföra med Standard Liege som endast hade fem målchanser.

Eintracht Frankfurt har visat upp ett bländade spel på slutet med fyra vinster och en förlust på sina senaste fem matcher. Förlusten kom dock mot ligaledarna Gladbach på bortaplan (4-2). Laget fick dessutom en enorm självförtroendeboost senast då de fullkomligen körde över Bayern München på hemmaplan med hela 5-1! Formen är således på topp.

Jag tycker att Eintracht Frankfurt är 2-3 klasser bättre än Standard Liege. Vid en vinst ikväll hartyskarna så gott som säkrat avancemang från gruppen samtidigt som de har möjlighet att ta förstaplatsen från Arsenal då lagen möts i slutet av november. Det är med andra ord mycket i potten för båda lagen och eftersom Standard Liege måste gå för en seger så kommer det att öppna upp sig ytor för Frankfurt att anfalla på. Alla vi som följer Bundesliga känner till Frankfurts omställningsförmåga och när de nu också är i målform, talar verkligen allt för att de ska ta tre poäng. I detta nu får vi över 2x pengarna på en bortavinst, vilket får ses som väldigt generöst.

Match: Standard Liege – Eintracht Frankfurt
EL: Grupp F (Omgång 4)
Avspark: 7/11 kl. 18:55
Spel: Eintracht Frankfurt
Odds: 2.05*
Spela hos: Bethard
*Aktuellt odds 7/11 kl. 16:00

Tack för att ni tog er tid!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit