Speltips Champions League

Förra helgen var riktigt tråkig sett ur tysk synvinkel. Däremot prickade Linus in båda sina spel i PL vilket var väldigt trevligt. Jag har synat veckans tidiga spelutbud och hittat ett gäng fina spelvärden.

Hannover – Darmstadt

Två lag som dansar i botten av Zweite. Ligans just nu sämsta hemmalag mot ett av ligans sämsta bortalag. Hannover gick på pumpen senast i bortamötet mot Heidenheim (4-0) vilket medfört att tränare Mirko Slomka ersatts av Kenan Kocak som senast kommer från tränaruppdrag hos Sandhausen.

Det här är två lag som har haft identisk form under hela säsongen men i grund och botten är Hannover ett bra mycket bättre lag än Darmstadt. Jag tror att tränarbytet kommer ge, åtminstone kortvarig, effekt vilket gör att jag lockas av den raka ettan. Speciellt när Hannover möter ett av ligans sämsta bortalag. Spelbolagen ger närmare 2x pengen på en seger för Hannover, vilket får ses som ett riktigt fint spelvärde.

Match: Hannover – Darmstadt
Liga: 2. Bundesliga
Avspark: 25/11 kl. 20:30
Spel: 1
Odds: 1.97*
Spela hos: Mrgreen
*Aktuell odds 25/11 kl 13:30

Lokomotiv Moskva – Bayer Leverkusen

Båda lagen står på tre pinnar och det ska mycket till att de rår på Atletico de Madrid som innehar andraplatsen på sju poäng. Däremot kommer denna match avgöra vilket av lagen som tar den åtråvärda EL-platsen vilket gör att ett utav lagen som spelar EL-slutspel senare i vår. Jag såg första mötet lagen emellan och det var spel mot ett mål, i Leverkusens favör. Hur den matchen kunde sluta med en bortavinst är svårt att förstå. Lite statistik från den matchen, Kusens siffror först:

  • Bollinnehav 69-31
  • Målchanser 16-8
  • Hörnor 9-2
  • Lyckade passningar 760-166

Leverkusen har dessutom god form där de bl.a. vann mot Atletico de Madrid i förra CL-omgången. Med kniven mot strupen och där det endast är vinst som gäller för tyskarna (sämre målskillnad än Lokomotiv) tror jag att de bärgar en seger på bortaplan. När spelbolagen dessutom ger över 2x pengarna, tvekar jag inte en sekund.

Match: Lokomotiv Moskva – Bayer Leverkusen
Cup: Champions League
Avspark: 26/11 kl. 18:55
Spel: 2
Odds: 2.15*
Spela hos: Nordicbet
*Aktuell odds 25/11 kl 13:30

Manchester City – Shaktar Donetsk

Dessa båda lag har mött varandra vid fem tillfällen de senaste två åren. Vid fyra tillfällen har Shaktar blivit nollade. Hemma på Etihad har City inte släppt in ett enda mål när lagen drabbats samman. Till detta möte saknar Shaktar dessutom sina tre av sina viktigaste offensiva pjäser i form av Konoplyanka, Moraes samt Marlos Bonfim.

Mot denna bakgrund är det till min stora glädje som vi får ca 2x pengarna på att Manchester City ska vinna samt hålla nollan. Ett mycket troligt scenario till ett väldigt generöst odds.

Match: Manchester City – Shaktar Donetsk
Cup: Champions League
Avspark: 26/11 kl. 21:00
Spel: Man City att vinna samt hålla nollan
Odds: 2.05*
Spela hos: Betway
*Aktuell odds 25/11 kl 13:30

RasenBallsport Leipzig – SL Benfica

RB Leipzig vann mötet på bortaplan med 1-2 efter två mål av Timo Werner. Benficas reducering kom först i slutet av matchen. Efter en liten dipp har RB Leipzig varvat upp rejält och har sex vinster på sina sju senaste matcher. Målskillnaden är dessutom tämligen brutal med 27 mål gjorda samt 7 insläppta under dessa BL- samt CL-matcher. Leipzigs form räcker för att jag ska välja att kika på spelvärden för en hemmavinst. Den raka ettan är givetvis lågt oddssatt men asian handicap -1.5, det vill säga att Leipzig ska vinna med minst två mål, ger hela 2.45x pengen. Sett till hemmaplan och knallform hos Leipzig, talar allt för en flermålsvinst för hemmalaget vilket gör att jag hugger detta spel fortast möjligt.

Match: RasenBallsport Leipzig – SL Benfica
Cup: Champions League
Avspark: 27/11 kl. 21:00
Spel: 1 med asian handicap -1.5
Odds: 2.45*
Spela hos: Unibet
*Aktuell odds 25/11 kl 13:30

Tack för att ni tog er tid!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit