Verl - Köln

SC Verl har gjort en strålande säsong både i ligan och i DFB-pokal, där laget senast slog ut Zweite-laget Holstein Kiel. Under fredagskvällen tar de emot toppkonkurrenten FC Köln II hemma på Sportclub Arena.

SC Verl åkte oväntat nog på säsongens första förlust borta mot Homberg i lagets senaste match. Dessförinnan har det varit idel vinster och oavgjorda resultat. Verl ligger för närvarande på en tredje plats med två poäng upp till ligaledande Rödighausen, som dock har en match mer spelad. Således är det en serieledning som hägrar för det fall laget vinner mot Köln II.

FC Köln II är å sin sida endast fyra poäng bakom Verl och har haft en positiv trend den senaste tiden och kommer närmast från två raka vinster.

Ser vi till lagens inbördesmöten så har Verl en liten plusstatistik då de har 6 vinster, 3 oavgjorda samt 5 förluster på de 12 senaste mötena.

hemmaplan har Verl dock klar plusstatistik med två vinster och två oavgjorda på de fyra senaste mötena mot Köln II. Däribland finner vi en 4-0 vinst på hemmaplan från det senaste hemmamötet.

Jag har haft förmånen att se Verl spela i DFB-pokal denna säsong och måste medge att de spelar en otroligt fin fotboll. Jag tror att laget är enormt revanschsuget efter den snöpliga förlusten senast mot Homberg. När laget dessutom har chansen till att återta serieledningen tror jag att de gör processen kort med Köln II. Den raka ettan är dock inte särskilt tilltalande då den endast nosar på 1.80x pengarna. Däremot, om vi kikar på asian handicap-linorna, så finns det otroligt fina spelvärden på Verl. Att Verl ska vinna med två mål, dvs med asian handicap -1.5, ger i detta nu hela 3x pengarna hos spelbolagen. Vilket får ses som ett enormt generöst odds!

Spel: SC Verl – FC Köln II
Liga: Regionalliga West
Avspark: 15/11 kl. 19:00
Spel: Verl med asian handicap -1.5
Odds: 3.00*
Spela hos: Bethard
*Aktuellt odds 15/11 kl. 12:45

Tack för att ni tog er tid!

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit