Matchodds Banner (Riskfria Spel)

När du har spelat på samma bolag ett tag kan det hända att du blir erbjuden ett riskfritt spel. Här får du veta vad det betyder och hur du gör för att lägga ditt riskfria spel.

 

Ett riskfritt spel är en sorts bonus och då finns det givetvis någon typ av regler och villkor gällande spelet. Det är upp till varje bolag att bestämma hur det ska gå till – men här får du veta hur det går till i stora drag. Se till att läsa reglerna för erbjudandet så allt blir rätt.

När du placerar ett riskfritt spel så använder du dina egna pengar på kontot — som namnet antyder får du tillbaka dina pengar om spelet inte vinner. Och då helt utan omsättningskrav.

Skulle ditt riskfria spel vinna så får du nettovinsten (vinsten minus insatsen) utbetald på ditt spelsaldo, du får ofta vinsten i bonuspengar som måste omsättas ett visst antal gånger.

När du ska lägga ditt riskfria spel lägger du till dina val på kupongen precis som vanligt. Sen fyller du i ditt önskade belopp (det beloppet du har fått på det riskfria spelet). Därefter brukar du behöva kryssa i en liten ruta för att bekräfta att du vill använda ditt riskfria spel.

Vi rekommenderar att du kan ta tillfället i akt och chansa lite – testa att spela en högoddsare när du ändå inte riskerar någonting. Vinner du så blir din utbetalning desto bättre. När du riskerar dina egna pengar brukar vi rekommendera en försiktigare strategi, men här finns det ju ingen anledning att hålla tillbaka.

 

 

En annan sorts bonus är gratisspel. Då dras det inga pengar från ditt spelkonto, och du får vinsten utbetald som en bonus ifall spelet vinner. Läs mer om hur gratisspel spel fungerar här.

 

Det snabbaste och bästa sättet att öka på spelkassan är att hämta en bonus. Du brukar få allra bäst bonus när du öppnar konto på ett nytt bolag. Du kan också få bonusar på bolagen där du redan spelar – det kallas insättningsbonus eller lojalitetsbonus.

Har du svårt att välja vad du ska spela på? Kolla in våra speltips!