Matchodds Banner (Bonusar)

Välkomstbonusar för odds:

SpelbolagBetygBonus
4.5/5Hämta bonusen
4.5/5Hämta bonusen
4/5Hämta bonusen
4/5Hämta bonusen
4/5Hämta bonusen

 

Du vet säkert redan att det finns hundratals spelbolag på marknaden idag. På TV hör vi ordet bonus i var och varannan reklam. Men det är faktiskt till din fördel som spelare. Alla vill ha just dig som kund, och då de flesta bolag har ungefär samma utbud och odds krävs någonting mer för att locka nya spelare.


Därför ger nästan alla spelbolag nya spelare någon typ av belöning, till exempel bonuspengar eller riskfria spel. Det är faktiskt riktigt bra att ta ett sådant erbjudande i början – särskilt när spelkassan är begränsad. Hanterar du dina bonuspengar rätt så har du en riktigt bra chans att få din spelkassa att växa.

 

 

När du har spelat igenom din bonus (du måste ofta lägga ett antal spel för att uppfylla bonuskraven) kan du ta ut en del av pengarna och dra vidare till ett nytt bolag. Sen är det bara att casha in ytterligare en bonus.

 

Kom ihåg att det är bra att ha pengar på flera spelbolag, så ha inte för bråttom att ta ut alltihop. Dessutom kan vissa bolag bli lite sura och begränsa ditt spelkonto om de märker att du gör en ”Hit and run”.

 

Vi tycker det allra viktigaste är att att hitta några riktigt bra spelbolag att stanna kvar hos länge, men det är absolut inte fel att håva in en bonus då och då. I ett senare avsnitt ska vi gå igenom olika metoder för att omsätta bonusen så riskfritt som möjligt.

 

Tills dess ger vi en liten presentation av olika sorters bonusar som du kan få hos ett spelbolag:

 

• Välkomstbonus

Den mest generösa bonustypen – här får du ofta dubbla insättningen eller mer, till exempel sätt in 1 000 kr och få 2 000 kr att spela för

 

 

 

• Lojalitetsbonus

Väljer du att stanna ett spelbolag kommer du troligtvis få erbjudanden om att göra ytterligare insättningar och få mer bonuspengar att spela med

 

Odds bonus extra pengar att spela för

 

• Gratisspel

Du kan också få möjligheten att lägga ett bestämt belopp på valfri match – vinner du spelet så får du pengarna som en bonus att fortsätta spela med

Läs mer om gratisspel

 

• Riskfria spel

Här får du chans att lägga ett spel helt utan risk med dina egna pengar — om spelet går förlorat får du insatsen tillbaka
Läs mer om riskfria spel

 

• Kampanjer och tävlingar

En kampanj kan vara i princip vad som helst men många gånger tävlar spelbolagen ut resor till Premier League, Champions Leaguefinalen, fotbolls-VM eller liknande. Vinner du en sån tävling kan du vänta dig gratis flyg och boende, lite respengar, givetvis biljetter till matchen och en riktig VIP-behandling. Riktigt coolt faktiskt!

Se exempel på bra kampanjer

 

När du har hämtat din bonus är det bara att börja spela. Kolla in våra speltips härs